Beställningsanvisningar

Du kan beställa produkter i webbutiken genom att lägga önskat antal av en produkt i kundvagnen. När du har valt de produkter du vill ha kan du gå till kassan för att betala. Kom ihåg att läsa våra leveransvillkor innan du betalar.

Erbjudanden

Vissa erbjudanden förutsätter att du beställer flera olika typer av produkter, till exempel kursbiljetter och böcker. I sådana fall visas produkternas normalpris i kundvagnens produktlista och eventuella rabatter visas i kundvagnens kalkyl under ”rabatt”.

Registrering

När du går till kassan har du möjlighet att registrera dig. Det går bra att beställa också utan att vara registrerad. Om du redan är registrerad kan du logga in och då kommer leverans- och faktureringsadressen för din beställning automatiskt från systemet. Registrerade kunder får också vårt nyhetsbrev med aktuella nyheter om arginin och specialerbjudanden i vår webbutik. Webbplatsen kan innehålla information som är tillgänglig endast för registrerade kunder.

Leveranssätt

Webbutiken väljer automatiskt det lämpligaste leveranssättet beroende på vilka produkter som ingår i beställningen. Om du har beställt kursbiljetter skickar vi dem per e-post. Du får en orderbekräftelse eller ett kvitto på din beställning, vilka också fungerar som inträdesbiljett till kursen. Om du har beställt böcker skickar vi dem via Posten eller Bussgods, beroende på beställningens storlek och din adress. Vi försöker alltid välja det leveranssätt som är bekvämast för kunden. Om du har önskemål angående leveranssättet, kan du meddela oss i samband med din beställning. Beställningar som innehåller endast en bok skickar vi i regel som brev. Om du har beställt ett större antal böcker, kan du meddela oss om du vill hämta din försändelse på Postens eller Bussgods leveransställe. Du kan söka lämpliga leveransställen i Postens eller Bussgods söktjänst:

Expeditionsavgiften för bokbeställningar är alltid 4,90 euro/beställning oberoende av mängd och leveranssätt.

Betalningssätt

Om du väljer att betala med bankgiro får du först en orderbekräftelse per e-post från webbutiken. Orderbekräftelsen innehåller anvisningar för betalningen. Vi levererar din beställning när du har betalat den och betalningen syns i vårt system.

Om du väljer att betala med bank- eller kreditkort sker betalningen när du bekräftar beställningen. Kortbetalningar sker tryggt via Paypals krypterade betaltjänst. När du har godkänt betalningen och vi har mottagit uppgifter om den, levererar vi din beställning med det lämpligaste leveranssättet.

Observera att förhandsbeställda böcker levereras så fort boken har kommit ut.

Övrig information

Vår webbshop riktar i första hand till konsumenter i Sverige. Företagskunder ber vi kontakta oss per e-post på adressen info@arginin.se.
PP Promotion Oy förbehåller sig rätten att ändra webbshopens leveransvillkor. Kunden ska ta del av de gällande leveransvillkoren innan han eller hon bekräftar sin beställning.