Kurser om arginin

Våra kurser om aminosyran arginin behandlar aktuella frågor kring hälsa och friskvård utgående från de färskaste forskningsresultaten inom medicin. Kurserna passar alla som är intresserade av sin egen och sina närmastes hälsa, sakkunniga inom sport och sjukvård och alla som redan använder arginin för att uppehålla hälsan.

Hälsa och friskvård med arginin

På föreläsningen Hälsa och friskvård med arginin berättar vi om aminosyran arginin och dess hälsoeffekter samt hur man kan uppehålla hälsan med hjälp av läkemedelsfri vård. Föreläsningen räcker cirka en timme.

Arginin och hälsa

På kursen Arginin och hälsa går vi djupare in på vilka effekter arginin har på människans ämnesomsättning. Kursen räcker cirka tre timmar och rymmer max. 50 deltagare.

Innehåll
På kursen behandlar vi bland annat följande teman:

  • Argininets hälsoeffekter
  • Argininbrist och symtom
  • Stress i olika åldrar
  • Stress och argininbrist
  • Arginin, fettlever och typ 2-diabetes

I kursen ingår en kort diskussion under pausen.

 

Allmän information om våra kurser

Vi ordnar både privata kurstillfällen och kurser som är öppna för allmänheten. Kurserna föreläses på svenska eller finska. Är du intresserad av att boka en kurs till din hemort? Vänligen kontakta oss på adressen info@arginin.se eller ring Marjukka Heinonen +358 (0)50 448 0555.

 

Kurserna planeras av Jyrki Penttinen, medicine och kirurgie doktor och docent i epidemiologi, och SVM Hannele Penttinen. Utbildare på kurserna är FM Sakari Penttinen och FM Marjukka Heinonen. Kursernas innehåll grundar sig på omfattande medicinsk forskning.

Webbplatsen Arginin.se och PP Promotion Oy samt företagets ägare och medarbetare företräder ingen kommersiell argininprodukt. Vi tar inte heller ställning till olika argininpreparat under våra kurser. Kursmaterialen får inte användas i kommersiellt syfte för att marknadsföra argininpreparat.