Forskningsbaserad information om arginin och hälsa

På den här webbplatsen hittar du aktuell information om våra böcker och kurser om arginin. Du kan beställa böcker i vår webbutik.

Våra böckerna och kurser om arginin grundar sig på omfattande vetenskaplig forskning om hälsa och friskvård utgående från de nyaste forskningsresultaten inom medicin.

Aktuellt

Arginin och hälsa

Jyrki och Hannele Penttinens nya bok Arginin och hälsa förklarar sambandet mellan stress, argininbrist och olika folksjukdomar som blir allt vanligare i de nordiska länderna. Boken är riktad till alla som är intresserade av hälsa och friskvård: vårdpersonal, patienter och anhöriga. Fokus i boken ligger på hur man kan förebygga sjukdomar med hjälp av läkemedelsfri vårdDu kan bäställa boken i vår webbutik!

Kurser om arginin

Vi ordnar föreläsningar om arginin på svenska i Finland. Se vår kurskalender på webbplatsen Arginiini.fi för närmare information. Om du är intresserad av en kurs på din hemort i Sverige, får du gärna kontakta oss!

Följ oss på Facebook

Följ med aktuell information om våra kurser och evenemang på Facebook. Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev. I nyhetsbreven berättar vi om kurser och evenemang, nya blogginlägg och aktuella erbjudanden.

Jyrki och Hannele Penttinen skriver om aktuella hälsofrågor i sin blogg. Om du har frågor om arginin kan du kontakta oss på adressen info@arginin.se. Vi svarar på frågor av allmänt intresse i bloggen. Blogginläggen är tillsvidare på finska, men vi uppdaterar gärna bloggen med inlägg på svenska enligt våra kunders intresse och frågor.